top of page

Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ντεμπελέ, έχει συμφωνήσει προφορικά σε πενταετές συμβόλαιο με την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ορίσει προσωπικούς όρους συμβολαίου με τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμυρίων ευρώ, που λήγει στην 1η Αυγούστου.


Ο Ντεμπελέ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ντεμπελέ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Ντεμπελέ συνδέεται με μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και μήνες, και οι Παριζιάνοι προχώρησαν στην ενεργοποίηση της ρήτρας των 50 εκατομμυρίων ευρώ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Και η μεταγραφή φαίνεται τώρα να είναι κοντά στην ολοκλήρωση, καθώς αναφέρεται πως ο Ντεμπελέ έδωσε το "πράσινο φως" για τη συμφωνία, σύμφωνα με τον έξπερτ στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.


Οι Παριζιάνοι θα πρέπει να βιαστούν να οριοθετήσουν τις λεπτομέρειες. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ντεμπελέ ανεβαίνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ στην 1η Αυγούστου. Το συμβόλαιο του διεθνούς Γάλλου λήγει τον Ιούνιο του 2024.


Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει χάσει τον Λιονέλ Μέσι που μετακόμισε στο Μαϊάμι και μπορεί να χάσει και τον Κυλιάν Μπαπέ. Ο Ντεμπελέ ετοιμάζεται να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ως τη τρίτη μεταγραφή επιθετικού, μετά τους Μάρκο Ασένσιο και Λι Κανγκ-Ιν, για το καλοκαίρι.


Η Παρί Σεν Ζερμέν θα εργαστεί πλέον πάνω στην ακριβή δομή της συμφωνίας, με σκοπό να τα τακτοποιήσει όλα πριν την προθεσμία της 1ης Αυγούστου.

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page