top of page

Σοκ με τον πρώην τερματοφύλακα της Νιούκασλτ, Σάκα Χίσλοπ να λιποθυμάει ζωντανά στον αέρα. (βίντεο)

Ο Σάκα Χίσλοπ κατέρρευσε ενώ κάλυπτε ζωντανά τον φιλικό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Μίλαν.




Ο Χίσλοπ, πρώην τερματοφύλακας της Premier League, έπαιξε πάνω από 250 αγώνες στην για τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ και το Πόρτσμουθ, και έχει μετατραπεί σε επιτυχημένο αναλυτή στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από την παραίτηση του. Εμφανιζόταν στην ζωντανή κάλυψη φιλικού αγώνα της Κυριακής στο Πασαντίνα της Καλιφόρνια όταν συνέβη το φρικτό περιστατικό.


Ενώ μιλούσε στον συνεργάτη του Νταν Τόμας, ο Χίσλοπ κινήθηκε προς τα πίσω και προς τα εμπρός πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Υπήρχε άμεση ανησυχία ανάμεσα στο πλήρωμα καθώς η κάλυψη αποκόπηκε αμέσως και οι άνθρωποι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Αργότερα αναφέρθηκε ότι ο 54χρονος Χίσλοπ ήταν συνειδητός, μίλησε και ήταν "λίγο ντροπαλός" καθώς το ESPN παρείχε θετική ενημέρωση. Ο συνάδελφός του δίνει τα νεότερα στην παύλα και αφού ο Χίσλοπ εξετάστηκε από ιατρικούς επισκέπτες.





"Αυτό ήταν φυσικά δευτερεύον σε σχέση με αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα," είπε ο Τόμας. "Φυσικά, ο φίλος μου Σάκα δεν είναι εδώ, αλλά όπως φαίνεται, έχουμε καλά νέα.


Είναι συνειδητός, μιλάει, νομίζω ότι ντρέπεται λίγο γι' αυτό που συνέβη. Ζήτησε συγγνώμη επανειλημμένα, δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω του.


Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε κάποιον είδους διάγνωση, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Σάκα είναι συνειδητός και μιλάει και έχουμε μιλήσει και με την οικογένειά του, φανταστείτε να βλέπετε κάτι τέτοιο να συμβαίνει ζωντανά, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να τρομάξουν περισσότερο την οικογένεια.


Μιλήσαμε με τη σύζυγό του και τα πράγματα φαίνονται καλά. Ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη, και για την ώρα, φαίνεται ότι ο Σάκα θα είναι καλά."

53 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page