top of page

Ο αστέρας της PSG κριτικάρεται για την "συμπεριφορά" από τον πρώην αθλητικό διευθυντή Λεονάρντο

Ο Μπαπέ εξέφρασε την αμφιβολία του για παραμονή του νωρίτερα φέτος αποκαλύπτοντας ότι δεν θα επεκτείνει την παραμονή του στην PSG πέρα ​​από το τέλος της περιόδου 2023-24.



Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου απερρίψε μια μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι υπέρ της υπογραφής νέας διετούς συμφωνίας με την PSG, αλλά οι φήμες για μια πιθανή μετακίνηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου είναι ξανά έντονες. Ο πρόεδρος της PSG, Νάσερ Αλ-Χελαΐφι, έχει δηλώσει ότι ο Μπαπέ δεν θα αφεθεί ελεύθερος από την PSG τον επόμενο χρόνο και ότι θα τεθεί προς πώληση λαμβάνοντας προσφορές αν δεν συμφωνήσει να ανανεώσει μέχρι το τέλος του μήνα.


Ο Λεονάρντο συνεργάστηκε με τον Μπαπέ στο Παρκ ντε Πρενς για τρεις σεζόν πριν αποχωρήσει από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα για τους Γάλλους πρωταθλητές να διακόψουν τις σχέσεις τους με τον νεαρό αστέρα.


"Για το καλό της PSG, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για τον Μπαπέ να φύγει, ανεξάρτητα από τις συνθήκες", δήλωσε ο Λεονάρντο σε συνέντευξη με τη L'Equipe. "Η Παρί Σεν Ζερμέν υπήρχε πριν από τον Κιλιάν Μπαπέ και θα υπάρχει και μετά από αυτόν. (Ο Μπαπέ) Έχει μείνει έξι χρόνια στο Παρίσι και κατά τη διάρκεια αυτών των έξι σεζόν πέντε διαφορετικές ομάδες κέρδισαν το Τσάμπιονς Λιγκ, καμία από τις οποίες δεν είχε τον Μπαπέ στο ρόστερ της. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντελώς πιθανό να κερδίσει αυτήν το Τσάμπιονς Λιγκ και χωρίς αυτόν."


Ο Λεονάρντο πρόσθεσε για την αρνητική επίδραση που πιστεύει ότι είχε ο Μπαπέ στα παρασκήνια του Παρκ ντε Πρενς: "Με τη συμπεριφορά του τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μπαπέ δείχνει ότι δεν είναι ακόμα παίκτης που μπορεί να καθοδηγήσει πραγματικά μια ομάδα. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά όχι ένας ηγέτης. Είναι ένας μεγάλος σκόρερ, όχι ένας δημιουργικός. Είναι δύσκολο να χτίσεις μια ομάδα γύρω από αυτόν."



Ο Μπαπέ, που σημείωσε 29 γκολ στη Λιγκ 1 την περασμένη σεζόν και κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι για πέμπτη συνεχή χρονιά, επιδεινώνει περαιτέρω τις φήμες για το μέλλον του με δημόσιες κριτικές κατά της PSG σε συνέντευξη με την γαλλική εφημερίδα France Football την περασμένη εβδομάδα.



Έχει αναφερθεί ότι η PSG θα απαιτήσει μια ρήτρα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπαπέ αν αρνηθεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να είναι ο πιο πιθανός επόμενος προορισμός του 24χρονου, αλλά φήμες αναφέρουν επίσης ενδιαφέρον από τους γίγαντες της Premier League, Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

6 Προβολές0 Σχόλια

Comentários


bottom of page