top of page

Αργεντινή εναντίον Εκουαδόρ: Ο Μέσι πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά.

Μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, η Αργεντινή ξεκίνησε τον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου της την Πέμπτη το βράδυ.


Ο Μέσι πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στην πορεία για το νέο Παγκόσμιο κύπελλο
Ο Μέσι πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ στην πορεία για το νέο Παγκόσμιο κύπελλο

Η Αργεντινή φιλοξένησε το Εκουαδόρ στον πρώτο αγώνα προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτής της περιόδου και όσο κυλούσε ο αγώνας, έγινε προφανές ότι οι πρωταθλητές του κόσμου θα χρειαζόντουσαν έναν ήρωα για να τους δώσει τους τρεις πρώτους βαθμούς.


Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα ήταν αυτός ο ήρωας. Είναι ακριβώς αυτός που θα φανταζόσασταν.


Ο Lionel Messi σκόραρε ένα εκπληκτικό φάουλ στο τέλος της αναμέτρησης της Πέμπτης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίνοντας στην ομάδα του μια νίκη 1-0 επί της πολύ συγκεντρωμένης ομάδας του Εκουαδόρ. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν ήταν κοντά στην καλύτερή τους εμφάνιση την συγκεκριμένη βραδιά και οι Εκουαδοριανοί ήταν αρκετά καλοί για να τους αντισταθούν για μεγάλα διαστήματα, αλλά, όταν μια ομάδα έχει τον Μέσι σε καλή φόρμα, κάποιες φορές αυτό και μόνο αρκεί.


Ο αρχηγός της Αργεντινής δεν ήταν ο μοναδικός που ξεχώρισε, όμως. Η επίθεση, γενικά, δεν λειτούργησε τόσο καλά, αλλά το κέντρο της Αργεντινής ήταν όπως το περιμέναμε. Το τρίο των Ροντρίγκο Ντε-Πολ, Έντσο Φερνάντες και Αλέξις Μακάλιστερ συνέχισε φορμαρισμένα όπως από το περασμένο χειμώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και προσέφερε μια εξαιρετική απόδοση για να βοηθήσει την ομάδα τους να κερδίσει.


Αυτή είναι μια νίκη για την Αργεντινή. Θα χρειαστούν κι άλλες στον δρόμο τους προς το 2026, αλλά, με τη βοήθεια του αρχηγού τους και ήρωα, ξεκινούν με καλό ρυθμό.

26 Προβολές0 Σχόλια

Komentáre


bottom of page