top of page

Η Λίβερπουλ μπαίνει σφήνα στη Ρεάλ και ρίχνει στο τραπέζι κολοσσιαία προσφορά για τον Μπαπέ.

Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει 250 εκατομμύρια ευρώ για την ίδια την ομάδα και 50 εκατομμύρια μπόνους και η Λίβερπουλ δείχνει πρόθυμη να τα δώσει.


Ο Κυλιάν Μπαπέ με τη φανέλα της Παρί
Ο Κυλιάν Μπαπέ με τη φανέλα της Παρί

Σύμφωνα με αναφορές, η Λίβερπουλ, είναι έτοιμη να δαπανήσει πάνω από 250 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Μπαπέ.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόμας Γκονθάλες-Μαρτίν, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει 250 εκατομμύρια ευρώ για την ίδια την ομάδα και 50 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους για τον Μπαπέ αυτό το καλοκαίρι. Επίσης, πρόσθεσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι πρόθυμη να ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ στην αμοιβή και 20 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετες ρήτρες.


Ενώ οι "Λος Μπλάνκος" φαίνεται ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα, ο ατζέντης της FIFA, Μάρκο Κιρντεμίρ, δήλωσε ότι η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να πληρώσει το πλήρες ποσό που ζητείται. Σύμφωνα με τον Κιρντεμίρ, οι "Κόκκινοι" είναι έτοιμοι να δαπανήσουν κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ (συνολικά) για να αποκτήσουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό μέσο Radio MARCA, ο Κιρντεμίρ δήλωσε:


"Η Λίβερπουλ ανταγωνίζεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι έτοιμη να πληρώσει μια περιουσία για τον Μπαπέ, αυτή η περιουσία που αναφέρει θα ανέρχεται σε περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ."


Το μέλλον του 24χρονου είναι αβέβαιο, καθώς ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Παριζιάνοι δεν είναι έτοιμοι να τον αφήσουν ελεύθερο και προτιμούν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι.


Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Λίβερπουλ δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Μπαπέ από το περασμένο καλοκαίρι, πριν ο παίκτης αποφασίσει οτι δεν θα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να τον πάρει μακριά από το Παρίσι.

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page