top of page

Πως η Ρεαλ θα "χωρέσει" Μπέλιγχαμ και Μπαπέ.

Οι συσσωρευμένες εξοικονομήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, ο μειωμένοι μισθοί και οι σταδιακές πληρωμές σημαίνουν ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και ο Κιλιάν Μπαπέ μπορούν να υπογράψουν σε αυτή την περίοδο μεταγραφών.


Μπέλινγκαμ και Μπαπέ
Μπέλινγκαμ και Μπαπέ

Βασικοί παράγοντες

  • Μεγάλες επενδύσεις αυτό το παράθυρο μεταγραφών

  • Ο σύλλογος έχει κερδίσει κέρδη τα τελευταία χρόνια

  • Οι αναχωρήσεις υψηλού προφίλ άνοιξαν τον μισθολογικό λογαριασμό


Καιρός για επενδύσεις

Η είδηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να πληρώσει ένα αστρονομικό ποσό 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, έχει καταστήσει όλο και πιο πιθανή την ενδεχόμενη έλευσή του στην Ισπανική πρωτεύουσα μαζί με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ωστόσο, πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου αναρωτιούνται πώς ακριβώς η ομάδα της La Liga μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά για να αποκτήσει και τους δύο παίκτες κατά το ίδιο παράθυρο μεταγραφών.


Μπαπέ με τη φανέλα της Παρί
Μπαπέ με τη φανέλα της Παρί

Σταδιακές πληρωμές

Η γνωστοποιημένη αξία στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης που ανέρχεται σε 500 εκατομμύρια ευρώ, συσσωρευμένα μετά από χρόνια εξοικονόμησης, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Οι αναχωρήσεις υψηλόμισθων ποδοσφαιριστών όπως οι Καρίμ Μπενζεμά, Έντεν Αζάρ και Μάρκο Ασένσιο αυτό το καλοκαίρι ανεβάσει τις δυνατότητες υψηλότερων μισθών στον μισθολογικό λογαριασμό της Ρεάλ. Παράλληλα, η διαρρύθμιση των μεταβιβάσεων χρημάτων κατά τη διάρκεια μιας σύμβασης - για παράδειγμα, η μετακίνηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ με 100 εκατομμύρια ευρώ θα κατανεμηθεί κατά τη διάρκεια της πενταετούς σύμβασής του (20εκ ανά έτος) - καθιστά το βάρος των μεγάλων μεταγραφών όπως αυτές λιγότερα επιβαρυντικές.


Πρόσφατες αναχωρήσεις απο την Ρεάλ, Αζάρ, Μπενζεμά και Ασένσιο
Πρόσφατες αναχωρήσεις απο την Ρεάλ, Αζάρ, Μπενζεμά και Ασένσιο

Το νέο Μπερναμπέου

Εκτός από τις σταδιακές πληρωμές και τη σημαντική αποχώρηση από υψηλόμισθων παικτών, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη και ο παράγοντας του Μπερναμπέου. Όταν το ολοκαίνουριο στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρωθεί πλήρως, θα αποτελέσει σημαντική πηγή εσόδων για τον σύλλογο, μία πραγματική "μηχανή παραγωγής εσόδων". Αυτό σημαίνει ότι η μεγάλη δαπάνη για τους Μπέλινγκαμ και Μπαπέ όταν είναι και οι δύο διαθέσιμοι αποτελεί μια τεράστια κερδοφόρα επένδυση, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία που πιθανόν θα φέρουν στην ομάδα τα επόμενα χρόνια και τα έσοδα που θα προκύψουν αλλού οπως χορηγίες, έσοδα από φανέλες, διαφημίσεις, κλπ.



Το νέο Μπερναμπέου
Το νέο Μπερναμπέου

Έχοντας χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή από τη Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι βέβαιη ότι η προσθήκη των δύο νέων αστέρων, του Μπέλινγκαμ και του Μπαπέ, θα τους εξοπλίσει καλύτερα για να κυριαρχήσουν στη La Liga την επόμενη σεζόν. Η μελλοντική πορεία του Αντσελότι στον σύλλογο επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα που χρειάζεται αναδιοργάνωση υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή.


Αντσελότι και Φλορεντίνο Πέρεθ
Αντσελότι και Φλορεντίνο Πέρεθ



31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page