top of page

Η Αλ-Ιτιχάντ πάει για μεταγραφή βόμβα του Μοχάμεντ Σαλάχ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο σούπερσταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, φέρεται να έχει γίνει ο τελευταίος στόχος για τις μεγάλες επενδύσεις των Σαουδαραβικών ομάδων, με την Αλ-Ιτιχάντ να επιδιώκει να ανοίξει συζητήσεις.


Που θα βρεί τον Σαλάχ το τέλος της μεταγραφικής περιόδου;
Που θα βρεί τον Σαλάχ το τέλος της μεταγραφικής περιόδου;

Η φιλόδοξη ομάδα της Pro League έχει ήδη καταφέρει να πάρει τον Φαμπίνιο μακριά από το Άνφιλντ φέτος το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει συμφωνίες για παίκτες όπως ο πρώην χαφ της Τσέλσι, Ν'Γκολό Καντέ, και ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά. Λέγεται ότι τώρα έχουν στο στόχαστρό τους τον Σαλάχ.


Η Arriyadiyah αναφέρει ότι η Λίβερπουλ απέρριψε μια αρχική προσέγγιση από την Αλ-Ιτιχάντ, αλλά τώρα χαλαρώνει τη στάση της καθώς περισσότερα χρήματα τίθενται στο τραπέζι. Το ίδιο λέγεται ότι ισχύει και για τον Σαλάχ, ο οποίος αρχικά, είχε σκοπό να ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο 2023-24 στην Αγγλία.


Ο 31χρονος Αιγύπτιος διεθνής φέρεται να ενδιαφέρεται για αυτό που έχει να πει η Αλ-Ιτιχάντ, με περαιτέρω συζητήσεις να είναι προσκεκλημένες. Ο Σαλάχ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά αυτοί οι όροι μπορεί να λυθούν από μια ομάδα που αναζητά να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει του FIFA Club World Cup 2023 που θα φιλοξενηθεί από την πόλη της Τζέντα τον Δεκέμβριο.


Ο Σαλάχ έχει περάσει έξι αξέχαστα χρόνια στη Λίβερπουλ, με τις επιτυχίες του για τους Κόκκινους να περιλαμβάνουν 187 γκολ σε 307 εμφανίσεις, ενώ βοήθησε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτήσει τίτλους στην Πρέμιερ Λιγκ, το Champions League, το Super Cup, το Club World Cup, το FA Cup, το Carabao Cup και το Community Shield.

34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page