top of page

Αλ-Χιλάλ: Μετά τον Κουλιμπαλί και τον Νέβες, έρχεται η σειρά του Βεράτι.

Η Σαουδική Αραβία έχει φέρει "αναστάτωση" στο μεταγραφικό παζάρι φέτος το καλοκαίρι αποκτώντας μερικούς από του καλύτερους παίχτες που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Ο Ιταλός διεθνής Μάρκο Βεράτι με την φανέλα της Παρί
Ο Ιταλός διεθνής Μάρκο Βεράτι με την φανέλα της Παρί

Η L’Équipe αναφέρει ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ-Χιλάλ, έστειλε μια αποστολή στο Παρίσι σε μια προσπάθεια να πείσει τον 30χρονο Ιταλό διεθνή κεντρικό μέσο, Μάρκο Βεράττι, να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή και να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.


Η αποστολή - η οποία έφτασε την Τρίτη - εκπροσωπεί την ίδια την ομάδα και όχι την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, καθώς το δεύτερο είχε γίνει προηγουμένως ώστε να διαπραγματευθούν απευθείας κάποιες μεταγραφές παικτών για άλλες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.


Ο Βεράτι έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τον Ιούνιο του 2026, αλλά είναι ανοικτός στο να εξετάσει τη δυνατότητα αποχώρησης από τη Γαλλική πρωτεύουσα αυτό το καλοκαίρι - ο ατζέντης του, Ραφαέλα Πιμέντα, φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι ο παίκτης θα κάνει μερικές σκέψεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του.


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι της Αλ-Χιλάλ βρίσκονται στο Παρίσι τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς παρευρέθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες για να διεξαγάγουν συζητήσεις με τον διεθνή Βέλγο επιθετικό Ρομέλου Λουκάκου.


Μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί επίσημη προσφορά στον Βεράτι, αλλά η Αλ-Χιλάλ έχει αποστείλει καίρια άτομα στη Γαλλική πρωτεύουσα και έχει αναθέσει στενές εμπιστευτικές διαπραγματεύσεις για να κλείσει τη μεταγραφή.


Προσωπικά, ο Βεράτι έχει εξετάσει την επιλογή ενός αποχωρισμού και μοιράζεται αυτές τις σκέψεις με ορισμένους συμπαίκτες του, ειδικά με τον Κιλιάν Μπαπέ κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου δείπνου στις Κάννες. Ο Βεράτι πρόσθεσε επίσης ότι αισθάνεται ότι θα είναι δύσκολο να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ απαιτητική σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις της για να επιτρέψει στον Ιταλό να φύγει.


Ταυτόχρονα, η Αλ-Χιλάλ κοιτάζει στην Γαλλική αγορά για έναν νέο προπονητή, αφού πρόσφατα έδιωξε τον Αργεντινό προπονητή Ραμόν Ντιάς.

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page