top of page

Άρης: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ντουκουρέ

Στα… πιτς για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Σεΐκ Ντουκουρέ, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο.



Από το πουθενά, πρόβλημα για τον Άρη. Ο Ντουκουρέ, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ετήσιων εξετάσεών του, διαπιστώθηκε με πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο είχε εντοπίσει νωρίτερα και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Ξυλούρης.


Συγκεκριμένα το ιατρικό πόρισμα κάνει λόγο για εντοπισμό οστικών οιδημάτων και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο. Το ιατρικό τιμ ενημέρωσε την ομάδα ότι ο παίκτης θα πρέπει να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία, για να περιοριστεί σταδιακά το πρόβλημα και – εννοείται – να μη γίνει χειρότερο.


Δεδομένα θα μείνει εκτός πλάνων για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ενώ σύντομα θα μεταβεί στην Ισπανία για να ακολουθήσει το πρώτο στάδιο της θεραπείας του, προτού επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για το πρόγραμμα αποκατάστασης.


Σημαντικό πλήγμα για τους «κίτρινους», τη στιγμή που το ερχόμενο πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Η αρχή γίνεται με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, στην οποία οι Θεσσαλονικείς προσφέρονται σε τιμές φαβορί στο 2.67, έναντι του ελαφρώς υψηλότερου 2.75 για το διπλό της Ένωσης. Ισορροπημένο σετ, με την ισοπαλία του «Κλεάνθης Βικελίδης» να αγγίζει το 3.20.





0 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page