top of page

Μυθικές προτάσεις από Σαουδική Αραβία για Μέσσι και Μπενζεμά.

Έχει αρχίσει να επενδύει δυναμικά στο ποδόσφαιρο η Σαουδική Αραβία. Οι δυο τελευταίες αστρονομικές προτάσεις είναι για τον Μέσσι και τον Μπενζεμά με το συνολικό πόσο να ανέρχεται στο 1,5 δις!


Ας ξεκινήσουμε από τα "λίγα"...


Ο Καρίμ Μπενζεμά κρατά ψηλά το λάβαρο της Ρεάλ εδώ και 14 χρόνια, αλλά αυτό το καλοκαίρι δεν τον βρίσκει αναίμακτο στο "Μπερναμπέου", καθώς έχει λάβει μια μυθική πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.


Το καλοκαίρι του 2009, ο Μπενζεμά έφτασε στη Ρεάλ από τη Λιόν, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και από τότε έχει αποδείξει την αντοχή του, αφού φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια στην ομάδα.


Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει αμέτρητους τίτλους τόσο εθνικά όσο και διεθνώς, αναδεικνύοντας τον εαυτό του ως έναν από τους κορυφαίους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται φέτος να περάσει τις τελευταίες μέρες του με τη φανέλα της Ρεάλ.


Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου λήγει και δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Φέλιξ Ντίαθ, μετά την περίπτωση του Ρονάλντο, οι Σαουδάραβες έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους και στον Μπενζεμά.






Η Αλ Χιλάλ υπέβαλε πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, προσφέροντάς του για δύο χρόνια το αστρονομικό ποσό των 1,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Footmercato, Σαντί Αουνά.


Ο Λιονέλ Μέσι ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα παραμένουν αβέβαια σχετικά με το μέλλον του.


Παρότι ο Αργεντινός σταρ επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει το Footmercato, ο σύλλογος δεν έχει λάβει την έγκριση της La Liga για μια τέτοια μετακίνηση λόγω του Financial Fair Play του πρωταθλήματος.


Την ίδια στιγμή, το άρθρο υποστηρίζει ότι η Αλ Χιλάλ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα τη Δευτέρα (29/5) υπέβαλε πρόταση.


Η προσφορά είναι για δύο έτη και το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο Πούλγκα αν αποδεχθεί είναι 1,2 δισ. ευρώ.


Πρόκειται για μια πρόταση που θα του εξασφαλίσει τριπλάσιο μισθό σε σχέση με αυτόν που λαμβάνει ετησίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο οποίος είναι αυτήν τη στιγμή ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με 200 εκατ. ευρώ ετησίως.

10 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page