top of page

Σούπερ Λιγκ: «Όρθιος» από τα 11 μέτρα ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στη Λεωφόρο και προηγήθηκαν στο 84΄ με τον Μπιέλ, όμως, ο Σπόραρ με πέναλτι – για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι- στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, διατήρησε το αήττητο (1-1) για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

«Έσπασαν» καρδιές στη Λεωφόρο, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που έληξε , τελικά, ισόπαλο με 1-1. Συγκλονιστική η εξέλιξη του παιχνιδιού, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται στο 84΄ με τον Μπιέλ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Σπόραρ. Φάση για την οποία, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στον Δανό διαιτητή Κέλετ.


Εκτός από τα δυο γκολ που σημείωσαν οι δυο ομάδες, ακυρώθηκαν ακόμα δυο με την παρέμβαση του VAR για τον Παναθηναϊκό, καθώς υποδείχτηκαν σε θέση οφσάιντ οι Παλάσιος (31΄) και Σπόραρ (77΄). Ικανοποιημένος σίγουρα από το τελικό αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός, που διατήρησε το αήττητο του στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο.


Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία. Στο 84΄ ο Ελ Αραμπί έστρωσε τη μπάλα στον Μπιέλ, που με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 97΄ ο Άβιλα μάρκαρε τον Ιωαννίδη και ο διαιτητής έδειξε αρχικά φάουλ, ενώ μετά από έλεγχο της φάσης, άλλαξε την απόφαση του και καταλόγισε πέναλτι, με το οποίο ο Σπόραρ ισοφάρισε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες (46' Κώτσιρας), Πέρεθ, Τσέριν (87' Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53' Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78' Βαγιαννίδης), Σπόραρ

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες (86' Φορτούνης), Μπιέλ (90+3' Μπόουλερ), Μασούρας, Μπακαμπού

0 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page