top of page

Χάαλαντ: «Τσάκισε» την Γιουνάιτεντ και έγραψε ιστορία!

Η Πρέμιερ Λιγκ γίνεται… Haa-LAND! Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί που θα σταματήσει. Το νέο χατ-τρικ επί της μισητής Γιουνάιτεντ ήταν το αποκορύφωμα!



Δεν είναι τόσο το 6-3 επί των «κόκκινων διαβόλων». Στην πραγματικότητα… είναι, αλλά λέμε! Αυτό που έκλεψε ξανά την παράσταση, όμως, ήταν το 22χρονο παιδί από την Νορβηγία. Ο Χάαλαντ σημείωσε τρίτο συνεχόμενο, εντός έδρας χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο που τα καταφέρνει!


Σκόραρε με το κεφάλι, σκόραρε εν συνεχεία με το αριστερό και με τη μείωση του σκορ από τον Άντονι, ακολούθησε μία ιστορική στιγμή. Ο Χάαλαντ έκανε το 5-1 και το 3ο του διαδοχικό χατ-τρικ σε εντός έδρας ματς, είναι γεγονός.


Κανείς και ποτέ στα 30 χρόνια της Premier League δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο! Συμπέρασμα; Είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με γκολ στα 4 πρώτα, δικά του, εκτός έδρας ματς, στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα, είναι και ο πρώτος που σημειώνει 3 χατ-τρικ σε ισάριθμα εντός έδρας.





1 Προβολή0 Σχόλια

Commentaires


bottom of page